Team FitDoggy

Team FitDoggy bestaat uit een groep van enthousiaste werknemers, vrijwilligers en stagiaires. Elke dag zetten wij ons in om de uitlaatrondes voor iedereen een feest te maken. We gaan naar verschillende omheinde gebieden waar we de honden met een gerust hart lekker kunnen laten razen. De roedels bestaan uit +- 6 honden, die wij begeleiden in hun spel. Zowel de rustige als de wat drukkere honden zullen in deze roedels een maatje vinden om mee te spelen of om lekker mee rond te struinen.

Hoe het begon...
Na jaren voor de klas te hebben gestaan, besloot ik (DaniĆ«lle) dat het tijd was om iets te doen waarbij ik niet van vakantie tot vakantie hoefde te overleven. Iets waarvan ik energie zou krijgen in plaats van dat het al mijn energie kostte. 
Werken met honden is altijd mijn droom geweest, in 2017 kwam deze droom uit: ik begon mijn eigen uitlaatservice! Al snel kon ik alle aanvragen niet meer in mijn eentje aan en zo is FitDoggy uitgegroeid tot een mooi bedrijf dat al jarenlang een vaste waarde is in Veenendaal. 
Door het team van werknemers, vrijwilligers en stagiaires kunnen we het jaar rond de uitlaatservice verzorgen. We vervangen elkaar bij ziekte of vakantie. 
De liefde voor honden staat bij iedereen bovenaan! We scholen onszelf met cursussen om de honden goed te kunnen lezen en begrijpen. Met deze kennis en ervaring leiden we het spel in goede banen.